Blog de notícies
La Coral
 » Presentació
 » Història
 » Direcció de la coral
 » Junta directiva
 » Himne
Activitats
 » Activitats
 » Vine a cantar
 » Fes-te'n soci
Galeria
 » Galeria de fotos
 » Galeria de videos
La Coral
Blog de notícies
Activitats
Galeria
Blog de notícies
La Coral
Activitats
Galeria
La Coral
Blog de notícies
Galeria
Activitats
 » Galeria de sons
Benvinguts a la web de la coral  
 
 

 

 

 

 

 

 


 

Vine a cantar

Vols ser cantaire de la Coral Sant Adriá?

Per a més informació, fes clic aqui.

 

HISTÒRIA

La Coral Sant Adriá, va ser fundada l'any 1975 per Mossèn Emili Vives i Gimó, rector en aquells moments de l'Església parroquial de Sant Adriá de Besòs. Durant els primers anys va ser coneguda com a Coral Parroquial, ja que en aquells temps formava part de la parròquia, però amb el temps va passar a ser la Coral Sant Adriá.


Cor Infantil

Cor Infantil dirigit per Mossén Emili (1980)

La Coral sota la direcció de Mossén Emili

Després de la mort del fundador, Mossén Josep Emili, la Coral ha estat sota la direcció de Jordi Climent. Actualment (2012) el nostre director ès Carles Grèbol i Cervera.


La Coral sota la direcció de Jordi Climent

La Coral sota la direcció de Carles Grèbol

Els tres Directors

Des de la seva fundació ha tingut com a presidents/es,a; Pancraç Costa i Martínez, Mercè Caballer i Torras i Emili Torres i Fernández. Actualment (2012) la nostra presidenta és Nativitat Torres i Fernández.


D'esquerra a dreta, Jose María Royo (Antic Tresorer), Emili Torres (Antic President), Rogeli Huguet (Cantaire) i Pancraç Costa (Antic President)


La Coral ha dut a terme actuacions arreu de Catalunya, resta d'Espanya i França. Per citar algunes:
Badalona, Santa Coloma de Gramanet, Alella, Barcelona, Montserrat, Vilafranca del Penedès, Sant Cugat del Vallés, Vallirana, Barberá del Vallés, Gandesa, Soses, Mollerussa, Cuenca, Berlanga del Duero (Soria), Ágreda (Soria), Saint Chamond (França), Peyrestortes (França), Vernet-les-Bains (França)...

L'any 2000 va celebrar el seu 25 Aniversari, amb intercanvis amb diferents corals properes, una trobada de corals a Sant Adriá i amb un concert al Palau de la Generalitat.


25 Aniversari Palau de la Generalitat

 

A l'any 2004 va iniciar la col·laboració amb l'Orfeó La Lira de Barcelona i la Banda Municipal de Barcelona, amb diferents concerts a Barcelona, sota la direcció de Josep Mut.

Ha col·laborat amb l'Orquestra Amics del Clássics, interpretant conjuntament entre altres; l'Himne a l'Alegria de la 9a Simfonia de Beethoven, concert de Nadales a l'Ateneu Barcelonès i l'estrena de l'Himne de Sant Adriá i de la Sardana de Sant Adriá.


Estrena de l'Himne. Va assistir a l'acte, el Molt Honorable President Jordi Pujol


Amb l'Orquestra Simfònica Ciutat de Badalona i l'orfeó La Lira, s'ha interpretat "Homenatge al Cant Coral" a Sant Adriá i a Esplugues de Llobregat.

Entre les darreres actuacions, cal destacar:

2006

Participació al "Festival Choeurs sans Frontieres" que va tenir lloc a diferents poblacions del Sud de França.

2007

Concert a Vernet-les-Bains de la Catalunya Nord (França).

Organitzat per la Federació de Cors de Clavé, conjuntament amb la Banda de Música del Prat de Llobregat i alres corals, participació en l'aniversari 150 anys de la SOCIETAT CORAL I DELS JARDINS D'EUTERPE de Barcelona

Estrena de la Sardana Sant Adriá 2004 amb l'Orquestra de Cambra Amics dels Clássics, dins els Concerts de temporada de Sant Adriá de Besòs.

 

2008

Participació en la 9a. Trobada de Corals de San Miquel de Colera (Girona).

Participació en l'acte de lliurament de les Medalles d'Or de la Ciutat de Sant Adriá, als Molt Honorables Senyors Jordi Pujol i Pasqual Maragall.

Concert a Berlanga de Duero (Soria).

Concert en el XXè Aniversari de la Penya Espanyolista de Sant Adriá a l'Ateneu Adrianenc.

2009

Participació a l'Aplec de Corals de la VALL D'UIXÓ (CASTELLÓ).

Amb motiu de la beatificació de la germana Joana Jugán, concert a la Catedral de Barcelona.

Amb motiu del Bicentenari del naixement del Venerable Jerónimo Usera, concert a l'església del Turó de La Peira (Barcelona).

Amb motiu de les I Jornadas del Cardo de Ágreda (Soria) i organitzat per l'Ajuntament de Sant Adriá de Besòs i l'Ajuntament de Ágreda (Soria), concert al Palacio de Los Castejones d'Ágreda.

2010

Participació a l'acte oficial de lliurament de la Medalla d'Or de la Generalitat de Catalunya a títol pòstum, al Sr. Jordi Solé Tura.

Organitzat per LES AMIS DE LA MUSIQUE de PEYRESTORTES (França), concert en l'església de PEYRESTORTES amb la Coral CANTA CANTA de PERPIGNAN.


Coral Canta Canta de Perpignan

Coral Sant AdriáAmb motiu del 150è aniversari de la Societat Coral Centenária La Coloma d'Esplugues de Llobregat, concert conjunt amb l'Orquestra Simfònica Ciutat de Badalona, l'Orfeó La Lira de Sant Andreu i la Coral Mixta de l'Anoia, al Parc del Pou d'en Fèlix de Esplugues del Llobregat. La peça conjunta va ser "Homenatge al cant coral".

Conjuntament amb la Coral Orfeó La Lira de Sant Andreu de Barcelona, s'estrena en la Parròquia de Sant Adriá, la Sarsuela Cançó D'amor i de Guerra (Versió Concert).

Amb motiu de la clausura del BICENTENARIO DEL NACIMIENTO DEL VENERABLE PADRE JERÓNIMO USERA, concert a l'església de Sant Joan Baptista de Sant Adriá de Besòs.

Amb motiu de la canonització de la Mare Cándida María de Jesús, concert a l'Església de la Salut de Badalona.

Conjuntament amb la Coral Orfeó La Lira de Sant Andreu de Barcelona, es canta a l'Església de la Puríssima Concepció de Barcelona, la Sarsuela Cançó d'Amor i de Guerra (Versió Concert).

 

 

Contacte

Adreça: Plaça de l'Església, 13
08930 Sant Adriá de Besòs

Email: