Blog de notícies
La Coral
 » Presentació
 » Història
 » Direcció de la coral
 » Junta directiva
 » Himne
Activitats
 » Activitats
 » Vine a cantar
 » Fes-te'n soci
Galeria
 » Galeria de fotos
 » Galeria de videos
La Coral
Blog de notícies
Activitats
Galeria
Blog de notícies
La Coral
Activitats
Galeria
La Coral
Blog de notícies
Galeria
Activitats
 » Galeria de sons
Benvinguts a la web de la coral  
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

Vine a cantar

Vols ser cantaire de la Coral Sant Adriá?

Per a més informació, fes clic aqui.

 

DIRECCIÓ DE LA CORAL

DIRECTOR: Carles Grèbol i Cervera nascut a Barcelona, començá els seus estudis musicals sota el guiatge del seu pare. En el Conservatori Superior de Música de Barcelona, cursa els estudis de Direcció coral amb Enric Ribó, i els amplia més tard amb Pierre Cao i Laszlo Heltay, així com els de Direcció d'orquestra amb Antoni Ros Marbá. Es trasllada al Conservatori Professional de Música de Badalona on cursa els estudis superiors amb Albert Sardá i Josep Soler.

Al front de diverses formacions corals ha ofert concerts per tot Europa i Amèrica del sud. A l'any 1986 obtingué el primer premi en el concurs d'interpretació de cançons nadalenques cel·lebrat a Centelles. En el 2008 es va fer cárrec de la direcció de l'estrena de l'òpera Ui, ui, ui. En el camp pedagògic ha dirigit diversos cursos de Direcció coral a Catalunya.

SOTS-DIRECTORA: Montserrat Cubias i Suárez, nascuda a Sant Adriá de Besòs. Comença els seus estudis de música als 6 anys, iniciant-se en solfeig i piano. La seva trajectòria a la coral Sant Adriá comença també a aquesta edat, cantant primer a la Coral Infantil, sota la direcció de Mossèn Emili Vives fins als 9 anys on passa a formar part de la dels grans.
Alterna els estudis de Ciències Químiques i de Música al Conservatori Superior de Música de Barcelona fins el 1992 que finalitza els estudis de piano sota la supervisió de Carme Undebarrena.

El seu paper de cantaire a la coral es complementa amb el paper de sots-directora, col.laborant amb l'aprenentatge del repertori en els assajos i amb l'acompanyament de les obres que requereixen la participación del piano.

Actualment, és professora de Ciències i de Música a una escola de Barcelona.

 

 

Contacte

Adreça: Plaça de l'Església, 13
08930 Sant Adriá de Besòs

Email: